Arka Sokaklar 396. Bölüm Fragmanı-İZLE 8 Nisan

Arka Sokaklar 396. Bölüm Fragmanı-İZLE , Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 396. Bölümünü Cuma Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 396. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 396. Bölüm yeni fragman izle…

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 396. Bölümünü Cuma Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan, 396. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Kanal D’de...

ARKA SOKAKLAR 395.BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar 395. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, sokakları ele geçirmiş çeteyi bitirme peşinde! Arka Sokaklar 395. Bölüm 1 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!
Ekip, sokakları ele geçirmiş çeteyi bitirme peşinde! Arka Sokaklar 395. Bölüm 1 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 394.BÖLÜMDE NELER OLDU İZLE

Ekip, saygın iş adamı görüntüsü altında uyuşturucu tacirliği yapan Cengiz’in peşine düşer!
Cengiz’e ulaşmanın tek yolu Roket Ayhan’dır. Bu sebeple ekip, bir düzenek hazırlar. Selin komiser, uyuşturucu dağıtıcısı Roket Ayhan’ı pusuya düşürmek için bambaşka bir kılığa girer ve Ayhan’ın bulunduğu barın içine sızar. Ali, Mesut ve Hakan’ da uzak bir köşeden Selin’i izlemektedir. Barın içerisinde Selin’i eskiden tanıyan Yeliz isimli bir kadın da vardır. Selin Yeliz’i görünce ne yapacağını şaşırıp, planın çökmemesi için tanımamazlıktan gelir. Selin ve Ayhan konuşmaya başlarlar.

Bu sırada içerideki adamlardan biri Yeliz’i dövmeye başlayınca Selin olaya müdahale etmek zorunda kalır ve kızın polis olduğu ortaya çıkar. Roket Ayhan ise anında mekanı terk eder. Operasyon yapılamamıştır.Ekip, Cengiz’i çökertmek için ip uçları aramanın, bu sırada da piyasadaki maldan gençleri korumanın yollarını aramaktadır.

Ayla ve Pınar, öğretmen arkadaşları Nihal’i Mesut ile tanıştırmak aralarını yapmak isterler. Bu fikirlerini Rıza ve Ali’ye söylerler. Rıza önce itiraz eder ama bayanlar kendisini ikna etmeyi başarır. Mesut, Soylu ailesine akşam yemeğine davet edilir.   

Zeliha sokak röportajları yapmak üzere çarşı pazar gezmektedir. Bu sırada bir dükkanın önünden geçerken chow chow cinsi bir köpek yavrusu görür. Köpeğe ilk görüşte aşık olur. Esnaf Zeliha’nın yanına gelir. Köpeğin satılık olduğunu söyler. Piyasa fiyatının da baya altına satınca Zeliha dayanamaz ve köpeği alır. Chow chow evde büyük ilgi odağı olur. Ancak Hüsnü köpeği gördüğü an kıyamet kopartır. Asla köpeğin evde kalamayacağını söyler. Çocuklar alttan girip, üstten çıkıp babalarını ikna etmeyi başarırlar. Chow chow evde kalacaktır. Artık Çoban ailesinin yeni üyesidir. Ertesi gün köpek evde hiç uyanmaz. Hüsnü’de eve gelir tüm aile köpeğin başında toplanmış, uyansın diye beklemektedir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar