Arka Sokaklar 397. Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 15 Nisan

Arka Sokaklar 397. Bölüm Fragmanı-İZLE , Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 397. Bölümünü Cuma Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 397. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 397. Bölüm yeni fragman izle…

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 397. Bölümünü Cuma Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan, 397. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Kanal D’de...

ARKA SOKAKLAR 396.BÖLÜM İZLE

Hüsnü, müfettiş sorgusunda! Arka Sokaklar 396. Bölüm 8 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 395.BÖLÜMDE NELER OLDU İZLE

Arka Sokaklar 395. Bölüm'de; Ekip, bir hırsızlık olayının peşinde düşüyor!
Nazike mahallede yürürken evsiz bir adama denk gelir. Adamın üstü başı, saçı sakalı birbirine girmiştir. Nazike önceleri umursamasa da sonra durup vicdanının sesini dinler. İç sesine kulak vererek ve adama yemek parası uzatır. Bu sırada adam düşüp bayılır. Nazike ne yapacağını bilemez ve o telaşla Hüsnü’yü arar. Hüsnü geldikten sonra ise olanlar olur..

Selin’in oturduğu apartman ilaçlanacaktır. Telefonda yönetici ile tartışırken Mesut konuşmaya tanık olur ve gülmeye başlar. Selin bu duruma çok sinirlenir. Ekip, gece devriyesine çıkmıştır ve bir hırsızlık vakası ile karşılaşır. Dükkandaki güvenlik kamerası incelenmeye alınır. Şahısın yüzü kar maskesi kullandığı için yüzü seçilmemektedir. Soygunda enteresan bir durum vardır. Kasanın tamamı boşaltılmamıştır. Hırsız, neredeyse ihtiyacı olan kadar para alıp çıkmıştır. Parmak izi çalışmaları başlatılır. Şahsın kimliği belirlenir. Hırsız Cafer Somuncu’dur.

Adamın ev adresine ulaşılır. Cafer’in çocuğunu görememesi artık canına tak etmiştir. Kayınvalidesi Refika’nın evini basar. Oğlu Hamdi’yi de alıp kaçmayı başarır. Refika polisi arar. Ali, Selin, Arda, Volkan Refika’nın evine giderler. Cafer oğlu Hamdi ile evdedir. Bu sırada camdan polislerin geldiğini ve kendisini bulduğunu görür. Gelen polisler Hakan ve Aylin’dir. Cafer, Hamdi’yi alıp apartmanın merdivenlerinden kaçmaya başlar. Bu sırada Hakan ve Aylin asansöre binmiş, asansör hareket halindedir. Cafer zaman kazanmak için apartmanın elektrik kutusunu bulup panodan şalterleri indirip, bulduğu kabloları kopartarak asansörün durmasına sebep olur. Hakan ve Aylin asansör kabininde baş başa kalırlar.

Arka Sokaklar 395. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, sokakları ele geçirmiş çeteyi bitirme peşinde! Arka Sokaklar 395. Bölüm 1 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!
Ekip, sokakları ele geçirmiş çeteyi bitirme peşinde! Arka Sokaklar 395. Bölüm 1 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar