Arka Sokaklar 532. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

Arka Sokaklar 532. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 532. Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 532. Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ayşe’nin değişen davranışları herkesi şaşırtır ve üzer!

Ayşe, Kerem’den hayatında duyduğu en güzel aşk cümlelerini duymuştur. Kerem ve Ayşe için her şey iyiye giderken anlaşmalı evliliği öğrenen Yelda bu bilgiyi kullanarak Ayşe’yi bir kukla gibi oynatmaya başlar. Amacı Ayşe’nin Kerem’i terk etmesi değil, Kerem’in Ayşe’den soğumasıdır.

Ayşe bambaşka biri olur. Ayşe’nin değişen davranışları herkesi şaşırtır ve üzer. Kerem, Ayşe’nin bu davranışlarından kötü etkilenmeye başlar ve kararını sorgular. İpler iyice kopma noktasına gelmektedir.

Bundan sonra Kerem ve Ayşe için her şey başlamadan bitecek midir? Ayşe hayatında alacağı en zor kararla karşı karşıyadır.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 532. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar , yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 532. Bölüm yeni fragman izle…

Arka Sokaklar 531. Bölümde; Kiralık katil Kurye Tarık, Nadir'i kurtarmak için ekibin peşine düşüyor!

Engin, Nadir’i evinin havuzunda köşeye sıkıştırır. Hemen sorgulanır. Ev didik didik ekibimiz tarafından aranır ancak en ufak bir belge, ipucu bulunamaz. Rıza baba, Engin’in önderliğinde ekibinin kendisine haber vermeden Nadir’in evine baskın yapmasına fazlasıyla sinirlenir. Hemen olaya müdahale eder. Bülent ekipten sakladığı telefonla kuryeye mesaj gönderir. Kurye Tarık duruma el koymak için silahlarını yüklenip Nadir’in evinin yolunu tutar.

Ezgi, Sinan’ın videosunu görmüştür ve Cemal’e sinirlenir. Amcası Nadir’in haksız yere suçlandığını düşünmektedir. Ezgi, Rıza Baba’yla konuşur ve amcasının suçsuz olduğu konusunda diretir. Rıza Babaya sert çıkar. Rıza Baba, Ezgi'yi azarlar ve gönderir. Ezgi, masum olduğunu inandığı amcasının tarafını seçer. Artık ona çalışacak ve temiz olduğunu kanıtlayacaktır aklınca. İstifa mektubunu hazırlar. Engin ve Rıza Baba, Nadir operasyonu sonrasında ters düşerler. Engin polis kimliğini Rıza’ya verir. Bir süre uzaklaşacaktır. Müsteşar Kemal Engin’in yanına gelir ve Ceyda’nın kanını yerde bırakmaması için Engin’i ikna eder.

Julya isimli genç kadın, uyuşturucu temin edebilmek için torbacıyla birlikte olur. Eve gittiği zaman adamdan aldığı hapların sahte olduğunu anlar ve krize girer. Eski sevgilisi Tarık’ı arayıp hap ister. Tarık’la evde görüşürler ve Tarık kadını acımazsızca öldürür. Ceyda ile işlenen cinayetle benzerlikler tespit edilir ve Julya’yı kuryenin öldürdüğü anlaşılır. Julya’nın ablası Nadya, cinayetin çözülmesi için Engin’e destek olur. Nadya ve Engin bundan sonra beraber çalışmaya karar verirler.

Arka Sokaklar Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olaca

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 532. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar