Arka Sokaklar 541. Bölüm Fragmanı, Nevres, ailesinin ölümüne neden olan Mesut'un başına ödül koyuyor!

Arka Sokaklar 541. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 541. Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 541. Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 541. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar , yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 541. Bölüm yeni fragman izle…

Arka Sokaklar 540. Bölümde; Ekip, Kurye tarafından kendilerine kurulan tuzağın şokunu yaşıyor!

Hüsnü ve Zeliha… İkisi de kurtulmuştur. Herkes rahat bir nefes alır. Ekip, Nevres’i elinden kaçırmıştır. Savcı Fahri, Rıza Baba’yı sıkıştırmaya başlamıştır bile. Eğer Nevres’i bir an önce bulmazlarsa, başları büyük derde girecektir.

Ekibimiz, Nevres ve Baki’nin peşine düşmüştür. Mesut, Nevres’i kıstırdığını düşünür. Çatışma başlar. Ancak Tarık bir oyun oynar. Engin, Selin, Cemal, Ezgi ve Arda gelir desteğe gelir. Arabanın kapısını açtıklarında içeride Ayşe ve İkbal’in cesediyle karşılaşırlar. Mesut müthiş bir vicdan azabı içindedir. Kendini bir türlü bağışlayamaz. Nevres, ailesinin katilinin Mesut olduğunu düşünüp intikam yemini eder. Rıza Baba, Mesut’u korumak için onu güvenli eve alır. Selin, anne ile kızın öldürülmesiyle ilgili balistik raporunu araştırır. Bunu yapanın Mesut olduğuna ihtimal veremez. 

Baki, Nadya’yı kaçırır. Nadya bu esnada çaktırmadan Engin’i arar. Engin, Nadya’yı kurtarmaya gelir. Nadya ciddi şekilde yaralanmıştır. Hastaneye kaldırılır ve yoğun bakıma alınır.

Fatih isimli adam, önce minibüste yaşlı kadını gasp eder. Sonra girdiği mağazadan bir şeyler çalar. Ekibimiz olay yerine gelir. Zanlıyı araştırırlar. Adam cinayetten hüküm giyip açık cezaevinden kaçmıştır. Ceylan isimli genç kızı evine giderken kapı önünde öldürür. Ailesi perişan haldedir. Ekibimiz seri katil Fatih’in peşindedir.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 541. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar