Arka Sokaklar 542. Bölüm Fragmanı İzle

Arka Sokaklar 542. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 542. Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 542. Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 542. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar , yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 542. Bölüm yeni fragman izle…

Arka Sokaklar 541. Bölümde; Nevres karısı ve kızının katilinin Tarık olduğunu öğrenmiştir. İntikam almaya yeminlidir. Nevres, İstanbul’un işlek meydanlarından birinde büyük bir patlama düzenler. Adamı Yahya, canlı bombayı patlamayı gerçekleştirir ve kaçar. Saldırıda yaralılar vardır. Patlamanın olduğu yerde tesadüfen Arda’da vardır. Ekip Arda’nın nerede olduğunu bilmez, bir süre de ulaşılamayınca meraklanırlar. Arda’yı aramaya başlarlar. Savcı Fahri, Nevres’in yakalanmaması sebebiyle Rıza Baba’ya büyük baskı yapar. Rıza bu başarısızlığı kendisine yediremez. İstifa etmek ister, Rıza Baba istifa edecek midir?

Mehmet, oğlu Kerem’e köpek sahiplenip, hediye etmiştir. Köpek kaçar ve Kerem köpeğini bulmak için internette videolarını gördüğü Beykoz’daki barınaklara gidip aramak ister. Mehmet’le birlikte yola koyulurlar. Mehmet, Selin’e haber verir. Selin aramaya gittikleri bölgenin fazlasıyla tehlikeli olduğunu ve tek başlarına gitmemeleri gerektiği konusunda uyarmaya çalışırken hat kesilir. Mesut ve Selin yola koyulur. Kerem, Mehmet’in yanından kaçıp ormanda kaybolur.

Tarık otelde Aslan’la kalmaya başlar. Tarık, Zeliha’nın TV'deki haberini görür. Tarık, sevgilisini fazlasıyla özlemiştir. Nadya otelde çalışan Alman bir hizmetliden istihbarat alır. Tarık durumu anlar ve kaçar. Aslan yakalanır. Tarık tam otelden kaçarken Zeliha’yı görür ve fren yapar. Zeliha şimdi ne yapacaktır?

Nevres'in düzenlediği bombalı eylem sonrası Arda kayıplara karışıyor ve ekip onu bulmak için harekete geçiyor!

Adnan isimli iş adamı kayıptır. Karısı Arzu’dan bilgi alınır. Kadın Dursun isimli bir çalışanın tazminatsız işten kovulması üzerine sorun çıkardığını ve ondan şüphelendiklerini söyler. Dursun suçlamaları reddeder. Peki Adnan’ın başına ne gelmiştir?

Rıza Baba, yakalayamadıkları Nevres yüzünden savcı tarafından baskıya maruz kalıyor ve görevinden istifa etmeyi düşünüyor!

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 542. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar