Arka Sokaklar 546. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 546. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 546. Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 546. Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 546. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar , yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 546. Bölüm yeni fragman izle…

Arka Sokaklar 545. Bölümde;

Ekip, Ali'nin tutuklanması ile büyük şok yaşıyor! Nedim, Fatih’i karşısına almıştır. Karısını ve çocuğunu öldüren adama her an her şeyi yapabilecek durumdadır. Bir anda Aslı gelir ve Fatih’i öldürür. Kadri’nin has adamı Şefik, Nedim’i ortadan kaldırtmak için tetikçi Efkan’ı görevlendirir. Nedim’in evine silahlı saldırı olur. Ekip kimin saldırdığını araştırmaktadır. Ekip çok katlı bir apartmana baskına gider. Her katta karşılarına farklı bir olay çıkar. Tetikçi Efkan’a ulaşıldığı zaman da kargaşa bir ortam olur ve bir kadın ölür. Suçsuz kadının Ali tarafından öldürüldüğü sanılmaktadır. Savcı Fahri incelemeye gelir ve cinayetten Ali suçlu bulunur.

Hüsnü’nün eski komşusu Hamiyet, boşanıp mahalleye geri dönmüştür. Gözünü Hüsnü’ye dikmiştir; ama, adamdan yüz bulamaz. Hamiyet bütün şartları zorlar ve evine hırsız gelmesinden şüpheli olduğunu söyleyip Hüsnü’yü eve çağırır. Hüsnü kadının kendisine asıldığından emin olur. Hamiyet’in eski eşi başına bela olmaktadır. Emniyetten koruma ister. Hamiyeti koruma görevi Hüsnü’ye verilir, emniyette durum komedisi yaşanır. Hamiyet adama Hüsnü’nün kendini koruduğundan bahsedince eski eş Hüsnü’ye de musallat olur.

Pınar bileğine bir dövme yaptırıp eve gelir. “Ali’m” yazdırmıştır. Ali bu jest karşısında mutlu olmuş gibi davranır; ancak, Pınar aynısını kendisinden de beklemektedir. Ali birkaç bahane sunar ama Pınar bir türlü ikna olmaz.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 546. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar