Arka Sokaklar 551. Bölüm 2.Fragmanı

Arka Sokaklar 551. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 551. Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 551. Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kadri'nin hedefindeki Cemal'i korumanın yollarını arıyor!

Nükhet, Cemal'in itirafından sonra soluğu Kadri'nin evinde alıyor. Ona, Cemal'in oğullarının katili olduğunu söylüyor. Kadri, intikam yemini ediyor ve Cemal'i öldürmek için bir plan yapıyor. Emniyette kendilerine çalışan polis memurunu kullanarak Cemal'e yanlış bir bilgi paylaşıyorlar. Bilgi Kadri'nin yerinin belirlendiğidir. Cemal, yanında Ezgi ve Hakan olmak üzere adresi kontrole gidiyorlar; fakat, Kadri ve adamlarının tuzağına düşüyorlar. Büyük çatışmadan sonra olay yerine gelen ekibin kalanı onları bu cendereden kurtarıyor. Cemal'in hayatı tehlikede olduğundan Rıza Baba bazı önlemler almak zorunda kalıyor.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 551. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar