Arka Sokaklar 558.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 558.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 558.Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 558.Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 558.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 558.Bölüm yeni fragman izle…

Arka Sokaklar 557.Bölümde; Engin Müdür uyuşturucu şebekesindeki büyük patrona ulaşmak için muhbir Sibel ile gizlice buluşur. Ali, Cemal, Ezgi ve Bahar’ın da bir arada olduğu devriye ekibi muhbir ile buluşulan mekana gelmek üzeredir. Sibel’in mekanda olduğunu öğrenen Erol kızın kendisini aldattığını düşünüp baskın yapar. Elindeki silahla Engin’i yaralar. Aslında hedef büyük patron Özcan Şanver’dir.

Gençleri zehirleyen uyuşturucu baronu Özcan’ın peşindeki amansız takip devam etmektedir. Yapılan operasyonlar istenildiği gibi gitmez ve Özcan elden kaçırılır. Engin Müdür’ün, Özcan’ı yakalamak için bir planı vardır. Operasyon tehlikelidir ve yakın zamanda nikahlarının olması sebebiyle gizli göreve girip girmeme kararını Selin ve Mesut’a bırakır.

Ayla ve Pınar kocalarının işlerinin yoğunluğu sebebiyle çocukları alıp tatile giderler. Rıza ve Ali de bu fırsatı değerlendirip bir kulübe giderler. Artık Rıza ve Ali için durum vahimdir.

Tekin gençlik başımda duman haliyle partilerde gezip dolaşmaya devam etmektedir. Ailesinin uyarılarını dinlemez. Hüsnü kendisini cezalandırıp evden bile atar. Ama artık her şey için çok geçtir. Tekin’in ateşi ciddi şekilde yükselir ve kendinden geçer. Yoğun bakıma alınır. Tekin yapılan tedaviye cevap vermemektedir.

Pelin üniversite öğrencisi bir genç kızdır. Ve bir gün ortadan bir anda yok olur. Pelin’i aramaya başlayan ekibimiz en son eski sevgilisi Kemal ile görüştüğünü tespit eder. Sonrasında da kız kaybolmuştur. Kemal evli ve bir çocuk babasıdır. Ama Pelin’e olan takıntısı hiçbir zaman bitmemiştir. Kemal yakalanıp sorguya alınır. Rıza Baba Kemal’e Pelin’in hastanede kendine gelip ifade verdiğini, Kemal’in suçu olmadığını söyler ve serbest bırakır. Kemal olayın şokuyla aklını kaybeder. Ekip Kemal’i takibe alır…

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 558.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar