Arka Sokaklar 566.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 566.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 566.Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 566.Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Engin Müdürün kararıyla alınan Rıza Babayı kurtarma operasyonu ortalığı karıştırıyor!

Engin önderliğindeki ekibimiz Rıza Baba’yı kurtarmak için Nuran’ı, Civan’a verip takası gerçekleştirir. Civan, Nuran’ı minibüsüne bindirip kaçarken, Engin’den gelen telefonla sarsılır. Ümit Amir, Engin’e karşı tavırlıdır. Yapılanın cezasız kalmaması gerektiğini düşünerek avukat Başak için baroya şikayette bulunur. Bu sırada Başak'ın babası İhsan, kızının Engin ile ilişkisine onay vermez.

Rıza baba Ankara’dan eski dostu bürokrat Yalçın’dan, Mesut’un göreve dönüş durumuyla ilgilenmesi için ricada bulunur. Yalçın, Rıza’yı kırmaz ve İstanbul’a gelir. Yalçın eşi Şermin’den bir süre önce boşanmıştır. Eski kayınbiraderi Şener ile buluşup yemeğe giderler. Şener alkolü fazla kaçırır ve Kemalettin’in ağına düşer. Yalçın, Rıza Baba’dan yardım ister. Ekip, Şener’in peşine düşer. Bu sırada Mesut dosyasının hemen çözümü içinde ellerine minik bir koz geçer.

Tunç’un psikolojik durumu iyiye gitmiyordur. Selinle arayı düzeltmeye çalışan Mesut, Tunç’la ilgilenmek zorunda olduğu için Selinle yakaladığı son fırsatı da kaçırır.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 566.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar