Arka Sokaklar 567.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 567.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 567.Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 567.Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Rıza Baba’nın evini kundaklanması ekibi derinden etkiliyor!

Servan ve adamları Rıza Baba’nın evini kundaklayıp, evin etrafını sararak herkesi canlı canlı yakmaya kalkar. Engin önderliğinde tüm ekip yanan evde toplanırlar. Bir grup Servan ve adamlarıyla çatışırken, bir grupta içeridekileri yangından kurtarmaya çalışır. Ekibin kalesi olan Rıza Baba’nın evi de artık bir kül yığınıdır. Rıza’nın şu an için tek arzusu Servan’ın canlı olarak yakalanmasıdır.

Bu yangın Tunç’u çok daha fazla etkilemiştir. Evde paranoya geliştiren Tunç, Mesut’u silahla karşılar. Artık kaçarı yoktur Mesut, Tunç’u psikiyatriste götürür.

Yangın olayı ile birlikte bebek haberini alan Engin şoktadır. Başak’a da sevincini, mutluluğunu yansıtamamış olmanın üzüntüsünü yaşar. Selin ve Bahar’ın yardımıyla Başak için sürpriz bir evlilik teklifi organize eder.

Esra’nın doğum günüdür. Hüsnü’de bunu öğrenir. Planı çiçek alıp kıza götürmektir. Ama her çiçekçiye gidişinde birine yakalanır.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 567.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar