Arka Sokaklar 582.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 582.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 582.Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 582.Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Otoparktaki patlamada şehit polislerin olması ekibi derinden yaralar!

Otoparktaki patlamadan üst katlardaki binada bulunan ekibimiz ve binada görev yapan polisler fazlasıyla etkilenir. Kimse ne olduğuna ilk başta anlam veremez. Patlama sırasında otoparkta Pınar ve Ali’de bulunmaktadır. Rıza ve ekibimiz soluğu otoparkta alır. Yaralanan polis arkadaşlarına ilk müdahaleyi yapmaya çalışırlar. Olay yerinde can veren şehit polislerimizde vardır. Pınar’ın arabasının olduğu noktaya doğru ilerleyen Rıza Baba adeta nefes alamaz. Medar’ın bu bombalı saldırısının ardından ekibimiz işi daha da sıkı tutacaktır. Tüm imkanlarıyla Medar’ın peşine düşer. Patlamada şehit olan polislerimizin dışında Medar’ın kaçırdığı 2 polis memurundan da haber alınamıyordur. Aileleri perişan haldedir.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 582.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar