Asarcık Alan Köyü

Asarcık Alan Köyü

Asarcık Alan Köyü haberleri,Alan köyü güncel son dakika gelişmeleri,Alan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Alan köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Asarcık Alan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Alan köyü son dakika gelişmeleri, Alan köyüne özgü yemekler, Asarcık Alan köyünün tarihi, Alan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Alan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Asarcık , Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Alan Köyü Resimleri ve  Alan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Asarcık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Asarcık Samsun Arası Kaç Km? Asarcık Hava Durumu? Samsun Köyleri ve Asarcık  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Asarcık Alan Köyünde doğan biri var mı? Asarcık Doğumlu Ünlüler Kimler?

ALAN KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Alan , Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir mahalledir. Asarcık (Osmanlı Türkçesi: آسانيا), Samsun ilinin bir ilçesidir. 1987 yılına kadar Kavak ilçesine bağlı olup, nüfusunun az olmasına rağmen merkeze uzaklığı sebebiyle ilçe statüsüne girmiştir. İlçe merkezinin nüfusu 2000 sayımına göre 20670'dir. İlçenin tümü 1997 sayımına göre 20 689 nüfusludur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.