Asarcık Gülveren Köyü

Asarcık Gülveren Köyü

Asarcık Gülveren Köyü haberleri,Gülveren köyü güncel son dakika gelişmeleri,Gülveren köyü ile ilgili tüm viıdeo, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Gülveren köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Asarcık gülveren köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, gülveren köyü son dakika gelişmeleri, gülveren köyüne özgü yemekler, Asarcık gülveren köyünün tarihi, gülveren köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, gülveren köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.A

Asarcık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  gülveren Köyü Resimleri ve  gülveren köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

sarcık , Samsun ilinin Asarcık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Asarcık Samsun Arası Kaç Km? Asarcık Hava Durumu? Samsun Köyleri ve Asarcık  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Asarcık gülveren Köyünde doğan biri var mı? Asarcık Doğumlu Ünlüler Kimler?

GÜLVEREN KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

gülveren , Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir mahalledir. Gülveren, Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Mahallenin eski adı Çingir dirMahallenin adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Mahallenin eski adı Çingir dirSamsun iline 93 km, Asarcık ilçesine 20 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yokt

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.