Asarcık Kesealan Köyü

Asarcık Kesealan Köyü

Asarcık Kesealan Köyü haberleri,Kesealan köyü güncel son dakika gelişmeleri,Kesealan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Kesealan köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Asarcık kesealan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, kesealan köyü son dakika gelişmeleri, kesealan köyüne özgü yemekler, Asarcık kesealan köyünün tarihi, kesealan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, kesealan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Asarcık , Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  kesealan Köyü Resimleri ve  kesealan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Asarcık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Asarcık Samsun Arası Kaç Km? Asarcık Hava Durumu? Samsun Köyleri ve Asarcık  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Asarcık kesealan Köyünde doğan biri var mı? Asarcık Doğumlu Ünlüler Kimler?

KESEALAN KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

kesealan , Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir mahalledir. Kesealan, Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.Samsun iline 98 km, Asarcık ilçesine 25 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallede, iki tane ilk öğretim iki tanede camiisi vardır. Mahallenin içme suyu doğal temiz sudur. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur mümkünse mahallesimüze sağlık evi istiyyoruz her şeyin başı sağlık. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt değildir kışın ulaşımda çok zorlanıyor köy halkı mahallede. Elektrik ve sabit telefon vardır

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.