Asarcık Musaağa Köyü

Asarcık Musaağa Köyü

Asarcık Musaağa Köyü haberleri,Musaağa köyü güncel son dakika gelişmeleri,Musaağaköyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Musaağa köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Asarcık musaağa köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, musaağa köyü son dakika gelişmeleri, musaağa köyüne özgü yemekler, Asarcık musaağa köyünün tarihi, musaağa köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, musaağa köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Asarcık , Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Musaağa Köyü Resimleri ve  Musaağa köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Asarcık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Asarcık Samsun Arası Kaç Km? Asarcık Hava Durumu? Samsun Köyleri ve Asarcık  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Asarcık musaağa Köyünde doğan biri var mı? Asarcık Doğumlu Ünlüler Kimler?

MUSAĞA KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

musaağa , Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir mahalledir. Musaağa, Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir mahalledir.Musaağa mahallesi adına Musa adında bir vatandaştan almıştır. bu vatandaş Bekdiğin'den gelip boş olan şu anda Musaağa mahallesinin bulunduğu yerde ikamet etmiştir ve daha sonra Musa'nın kardeşleri aynı mahalle içerisine gelip bir üçlü oluşturmuşlardır. Bekiraal Mahallesi de Musa tarafından tayin edilmiştir. Bu mahallenin adı Musa Efendiden kalmıştır.(Musaağa mahallesi olarak).Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.