Asarcık Uluköy  Köyü

Asarcık Uluköy Köyü

Asarcık Uluköy Köyü haberleri,Uluköy köyü güncel son dakika gelişmeleri,Uluköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Uluköy köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Asarcık uluköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, uluköy köyü son dakika gelişmeleri, uluköy köyüne özgü yemekler, Asarcık uluköy köyünün tarihi, uluköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, uluköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Asarcık , Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Uluköy Köyü Resimleri ve  Uluköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Asarcık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Asarcık Samsun Arası Kaç Km? Asarcık Hava Durumu? Samsun Köyleri ve Asarcık  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Asarcık uluköy Köyünde doğan biri var mı? Asarcık Doğumlu Ünlüler Kimler?

ULUKÖY KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

uluköy , Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir mahalledir.Uluköy, Samsun ilinin Asarcık ilçesine bağlı bir mahalledir.Samsun iline 78 km, Asarcık ilçesine 5 km uzaklıktadır.Köy Türkiye'de Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallede, ilköğretim okulu vardı. Artık kullanım dışı kalmıştır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır. Kanalizasyon şebekesi yoktur. Eski tip kuyu kazma sistemi mevcuttur. PTT şubesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol yarım asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır. 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.