Atakum Kasnakçımermer Köyü

Atakum Kasnakçımermer Köyü

Atakum Kasnakçımermer Köyü haberleri,Kasnakçımermer köyü güncel son dakika gelişmeleri,Kasnakçımermer köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Kasnakçımermer köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Atakum Kasnakçımermer, köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kasnakçımermer, köyü son dakika gelişmeleri, Kasnakçımermer, köyüne özgü yemekler,Atakum Kasnakçımermer, köyünün tarihi, Kasnakçımermer, köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kasnakçımermer, köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Atakum , Samsun ilinin Atakum ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Kasnakçımermer, Köyü Resimleri ve  Kasnakçımermer, köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Atakum Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Atakum Samsun Arası Kaç Km? Atakum Hava Durumu? Samsun Köyleri ve atakum  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında   AtakumKasnakçımermer, Köyünde doğan biri var mı? Atakum Doğumlu Ünlüler Kimler?

KASNAKÇIMERMER KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Kasnakçımermer, , Samsun ilinin Atakum ilçesine bağlı bir mahalledir.Kasnakçımermer, Samsun ilinin Atakum ilçesine bağlı bir mahalledir.1800'lü yılların başı veya 1700'lü yılların sonunda Konya çevresinden gelen aileyle yerleşimin başladığı kuvvetle muhtemeldir. Mahallenin adının nereden geldiği ise göç ile gelen kardeşlerin yer paylaşımında kullanılan "Kasnak", köy civarından çıkan "Mermere" benzeyen taş ve "Yağ, Bal"(Erzak) dolu odanın bulunduğu bölge gibi rivayet edilir.Samsun il merkezine 42 km., Bafra ilçesine 48 km. uzaklıktadır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak samanlık olarak kullanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi, kanalizasyon, PTT şubesi ve PTT acentesi, sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt yoldur. Mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.