Ayvacık Karşıdöngel Köyü

Ayvacık Karşıdöngel Köyü

Ayvacık Karşıdöngel Köyü haberleri,Karşıdöngel köyü güncel son dakika gelişmeleri,Karşıdöngel köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Karşıdöngel köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Ayvacık Karşıdöngel köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karşıdöngel köyü son dakika gelişmeleri, Karşıdöngel köyüne özgü yemekler, Ayvacık Karşıdöngel köyünün tarihi, Karşıdöngel köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karşıdöngel köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ayvacık , Samsun ilinin Ayvacık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Karşıdöngel Köyü Resimleri ve  Karşıdöngel köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ayvacık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ayvacık Samsun Arası Kaç Km? Ayvacık Hava Durumu? Samsun Köyleri ve Ayvacık  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Ayvacık Karşıdöngel Köyünde doğan biri var mı? Ayvacık Doğumlu Ünlüler Kimler?

KARŞIDÖNGEL KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Karşıdöngel , Samsun ilinin Ayvacık ilçesine bağlı bir mahalledir.Karşıdöngel, Samsun ilinin Ayvacık ilçesine bağlı bir mahalledir.1983 yılında Döngel mahallesinden ayrılmıştır.Samsun iline 68 km, Ayvacık ilçesine 18 km uzaklıktadır. Ayvacık-Taşova yolu üzerindedir.Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallede, ilköğretim okulu vardır, fakat 6-7-8. sınıflar taşımalı eğitimden yararlanmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır fakat yetersizdir. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.