Ayvalık Üçkabaağaç Köyü

Ayvalık Üçkabaağaç Köyü

Üçkabaağaç Köyü haberleri, Ayvalık Üçkabaağaç köyü güncel son dakika gelişmeleri, Üçkabaağaç köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Üçkabaağaç köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ayvalık Üçkabaağaç Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Üçkabaağaç Köyü son dakika gelişmeleri, Üçkabaağaç Köyü ne özgü yemekler, Ayvalık Üçkabaağaç Köyü nün tarihi, Üçkabaağaç Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Üçkabaağaç Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Üçkabaağaç Köyü, Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Üçkabaağaç Köyü Resimleri ve Üçkabaağaç Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ayvalık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Ayvalık Balıkesir Arası Kaç Km? Ayvalık Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Ayvalık Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Ayvalık Üçkabaağaç Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Ayvalık Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ayvalık ilçesine bağlı bir mahalledir.Köy, Balıkesir il merkezine 144, Ayvalık ilçesine 22 km mesafededir.Bölgede ılıman Marmara iklimi görülür.Mahallenin geçim kaynakları hayvancılık ve zeytinciliktir.
Mahallenin ilköğretim okulu yoktur, taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Sağlık evi ve sağlık ocağı yoktur. PTT şubesi yoktur fakat PTT acentesi vardır. içme suyu şebekesi ve kanalizasyonu vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.