Bandırma Hıdırköy Köyü

Bandırma Hıdırköy Köyü

Hıdırköy Köyü haberleri, Bandırma Hıdırköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hıdırköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Hıdırköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bandırma Hıdırköy Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hıdırköy Köyü son dakika gelişmeleri, Hıdırköy Köyü ne özgü yemekler, Bandırma Hıdırköy Köyü nün tarihi, Hıdırköy Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hıdırköy Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hıdırköy Köyü, Balıkesir ilinin Bandırma ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hıdırköy Köyü Resimleri ve Hıdırköy Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bandırma Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Bandırma Balıkesir Arası Kaç Km? Bandırma Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Bandırma Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Bandırma Hıdırköy Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Bandırma Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bandırma ilçesine bağlı bir mahalledir.

Balıkesir il merkezine 112, Bandırma ilçesine 16 km uzaklıktadır. Rakımı 60 m'dir.Mahallenin iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir.
Mahallenin başlıca geçim kaynagı kuru tarım buğday ayçiçegı ve zeytinciliktir. Zeytincilik son yıllarda yeni ekim yapılan arazilerle gıderek artmaktadır. Şu anda mevcut ağaç sayısı 50 60 bin civarıdır. Bunun yanında buyuk bas ve kucukbas hayvancılıkta yapılmaktadır. Her ne kadar sahile yakın olsa da balıkcılık neredeyse hiç yapılmamaktadır.
Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak faal olmadığı için taşımalı eğitim yapılmaktadır. Mahallenin içme suyu ve kanalizasyon şebekesi vardır.Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.