Bigadiç Esenli Köyü

Bigadiç Esenli Köyü

Esenli Köyü haberleri, Bigadiç Esenli köyü güncel son dakika gelişmeleri, Esenli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Esenli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bigadiç Esenli Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Esenli Köyü son dakika gelişmeleri, Esenli Köyü ne özgü yemekler, Bigadiç Esenli Köyü nün tarihi, Esenli Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Esenli Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Esenli Köyü, Balıkesir ilinin Bigadiç ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Esenli Köyü Resimleri ve Esenli Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bigadiç Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Bigadiç Balıkesir Arası Kaç Km? Bigadiç Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Bigadiç Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Bigadiç Esenli Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Bigadiç Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bigadiç ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin eski adı Okuf'tur.Balıkesir ilinin, Bigadiç ilçesine bağlı il ve ilçe merkezine uzaklığı 25 km. uzaklığındadır.Esenli Köyü iklimi Ege ve Marmara etki alanı içerisinde olup yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve yağışlıdır.Buna bağlı olarak bitki örtüsü çalılıklardan oluşmaktadır.
2010 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi verilerine göre Esenli mahallesinün nüfusu 657 dir. Nüfusun 330 u erkek , 327 si kadındır.
Esenli mahallesinde ilköğretim okulu binası bulunmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.