Canik Hacınaipli Köyü

Canik Hacınaipli Köyü

Canik Hacınaipli Köyü haberleri,Hacınaipli köyü güncel son dakika gelişmeleri,Hacınaipli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Hacınaipli köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Canik Hacınaipli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hacınaipli köyü son dakika gelişmeleri, Hacınaipli köyüne özgü yemekler, Canik Hacınaipli köyünün tarihi, Hacınaipli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hacınaipli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Canik , Samsun ilinin Canik ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Hacınaipli Köyü Resimleri ve  Hacınaipli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Canik Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Canik Samsun Arası Kaç Km? Canik Hava Durumu? Samsun Köyleri ve Canik  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Canik Hacınaipli Köyünde doğan biri var mı? Canik Doğumlu Ünlüler Kimler?

HACINAİPLİ Hacınaipli , Samsun ilinin Canik ilçesine bağlı bir mahalledir.Samsun merkezine 40 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede sekiz yıllık ilk öğretim okulu bulunmaktadır.Diğer köylerden taşımalı olarak gelen öğrenciler okul nüfusuna katılmaktadır.İçme suyu kaynakları bolca bulunmaktadır.Şebeke suyu vardır ancak bir ırmaktan geldiği için içilmemektedir çeşitli amaçlarla kullanılmaktadır.Yaz aylarında suda ara ara sıkıntılar çekilmektedir.Kanalizasyon şebekesi ptt acentesi ve sağlık ocağı bulunmamaktadır bunlar bazen ciddi sorunlar haline gelmektedir. 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.