Çarşamba Vakıfköprü Köyü

Çarşamba Vakıfköprü Köyü

Çarşamba Vakıfköprü Köyü haberleri,Vakıfköprü köyü güncel son dakika gelişmeleri,Vakıfköprü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Vakıfköprü köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Çarşamba Vakıfköprü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Vakıfköprü köyü son dakika gelişmeleri, Vakıfköprü köyüne özgü yemekler, Çarşamba Vakıfköprü köyünün tarihi, Vakıfköprü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Vakıfköprü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çarşamba , Samsun ilinin İlkadım ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Vakıfköprü Köyü Resimleri ve  Vakıfköprü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İlkadım Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Çarşamba  Samsun Arası Kaç Km? İlkadım Hava Durumu? Samsun Köyleri ve İlkadım  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Çarşamba Vakıfköprü Köyünde doğan biri var mı? Çarşamba  Doğumlu Ünlüler Kimler?

VAKIFKÖPRÜ KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Vakıfköprü  , Samsun ilinin Çarşamba ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin adı içerisinden geçmekte olan kanal üzerindeki köprüden almaktadır.Samsun iline 47 km, Çarşamba ilçesine 11 km uzaklıktadır. Yeşilırmak kenarında kurulmuştur.Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallede, ilköğretim okulu vardır ve kullanılmaktadır. okulda ana okulu sınıfı da mevcuttur. ayrıca taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum