Çat Köseler Köyü

Çat Köseler Köyü

Köseler Köyü haberleri, Çat Köseler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Köseler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Köseler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çat Köseler Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Köseler Köyü son dakika gelişmeleri, Köseler Köyü ne özgü yemekler, Çat Köseler Köyü nün tarihi, Köseler Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Köseler Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köseler Köyü , Erzurum ilinin Çat ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Köseler Köyü Resimleri ve Köseler Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çat Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çat Erzurum Arası Kaç Km? Çat Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Çat Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Çat Köseler Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Çat Doğumlu Ünlüler Kimler?

Köseler, Erzurum ilinin Çat ilçesine bağlı bir mahalledir.Erzurum il merkezine 67, Çat ilçesine 16, Bingöl ilinin Karlıova ilçesine 39 km uzaklıktadır.Köseler mahallesi Erzurum ilinin güneyinde yer alan Palandöken dağları'nın güney batısındaki 1960 rakıma sahip, volkanik ve kayalık, etrafı tepelerle çevrili bir arazi görünümü arz eder. Mahallenin doğusunda Göl Köyü, batısında Babaderesi Köyü, kuzeyinde Parmaksız Köyü ve güneyinde Çirişli Köyü bulunmaktadır.
1986 yılında hizmete giren Erzurum - Bingöl Karayolu mahalleden geçmektedir.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.2000 yılı sayımına göre hane sayısı 54'tür.Halk Kürttür.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede bir ilköğretim okulu ve cami mevcuttur. iki öğretmen ve bir cami imamı bulunmaktadır. Ayrıca mahallede sıcak su kaplıcaları bulunmaktadır fakat faliyete geçen bir tesis kurulmamıştır. Erzurum Bingöl karayolun hemen üstünde kurulmuş bir mahalledir. bu sayede ulaşım sıkıntısı çekilmemektedir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.