Çat Muratçayırı Köyü

Çat Muratçayırı Köyü

Muratçayırı Köyü haberleri, Çat Muratçayırı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Muratçayırı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Muratçayırı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çat Muratçayırı Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Muratçayırı Köyü son dakika gelişmeleri, Muratçayırı Köyü ne özgü yemekler, Çat Muratçayırı Köyü nün tarihi, Muratçayırı Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Muratçayırı Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Muratçayırı Köyü , Erzurum ilinin Çat ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Muratçayırı Köyü Resimleri ve Muratçayırı Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çat Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çat Erzurum Arası Kaç Km? Çat Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Çat Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Çat Muratçayırı Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Çat Doğumlu Ünlüler Kimler?

Muratçayırı, Erzurum ilinin Çat ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köy halkı Alevi Zazalardan oluşmaktadır.Alevi Zaza kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır.Erzurum il merkezine 82, Çat ilçesine 30 km. uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede, ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır fakat kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt değildir. Mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.