Cennetin Gözyaşları 19. Bölüm Fragmanı İzle 11 Şubat

Cennetin Gözyaşları 19. Bölüm Fragmanı İzle 11 Şubat

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölüm pazar Akşamı Atv ekranlarında sizlerle olacak. İyi seyirler..

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan 19.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Cennetin Gözyaşları, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Cennetin Gözyaşları dizisi 19.Bölüm yeni fragman izle…

Cennetin Gözyaşları fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Cennetin Gözyaşları dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrolde Esra Ronabar, Almila Ada ve Berk Atan'ın rol aldığı cennetin gözyaşları dizisi oyuncuları izleyicide oldukça ilgi uyandırdı. Esra Ronabar dizi de karşımıza Arzu Soyer, Almila Ada Cennet Yılmaz ve Berk Aktay Selim Arısoy karakteriyle çıkıyor.

ATV dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan cennetin gözyaşları dizisi pazar akşamları saat 20:00 de.

Cennetin Gözyaşları Konusu açısından hayli ilginç bir dizi. "Hiç kimse kaderinden kaçamaz" sloganıyla ekranlara giriş yaptı.

cennetin-gozyaslari-19-bolum-fragmani

Annesi tarafından bebekken terk edilmiş Cennet (Almila Ada), babaannesi Mukaddes'le (Güler Ökten) beraber yoksul mahallede yaşamaktadır.

Mimarlık fakültesinden birincilikle mezun olacağı gün, yakışıklı ve başarılı patronu Selim'le (Berk Atan) yolları kesişir. SR Mimarlığın ortaklarından Soyer ailesinin biricik kızı Melisa (Zehra Yılmaz), Cennet'in fakülteden arkadaşıdır. Ve Selim'le çocukluktan beri arkadaştır. Ancak Melisa için Selim arkadaştan ötedir. Cennet, mezuniyet töreninde Selim'i Melisa'nın yanında görünce şok olur.

Melisa'nın başarılı iş kadını olan annesi Arzu (Esra Ronabar), Cennet'e şirketlerinde iş teklif eder. Selim, ilk görüşte etkilendiği Cennet'in şirketlerinde işe başlayacak olmasından son derece memnundur. Ancak Arzu, kendi elleriyle hayatına soktuğu Cennet'le beraber, sırlarla dolu geçmişinin de geldiğinden habersizdir.

Bazı bağlar hiç kopmaz. Anne ile çocuk gibi, gerçek aşklar gibi, samimi dostluklar gibi. Cennet'in Gözyaşları bu hiç kopmayan bağların samimi hikayesi. Hiç kopmayıp ancak kördüğüm haline gelen bağların...

Başrolde Esra Ronabar, Almila Ada ve Berk Atan'ın rol aldığı cennetin gözyaşları dizisi oyuncuları nı kısaca tanıyalım.

Esra Ronabar-Arzu Soyer; Arzu son derece cazibeli, hırslı, oldukça akıllı ve sezgileri kuvvetli bir kadındır. Yaşadığı acı travma, hayata ve kendine duyduğu öfke, bastırmaya çalıştığı duyguları ve unutmaya çalıştığı geçmişi, Arzu'nun hayatta tam anlamıyla mutlu olmasına hep engel olmuştur. Bu yüzden gerçek anlamıyla mutlu olmayı beceremediği için hep doyumsuzdur. Daha başarılı, daha çok güç, daha çok takdir edilmek, içindeki boşluğu doldurmak adına hep daha fazlasını ister hale gelmiştir.

Almila Ada-Cennet Yılmaz ; Üniversiteden birincilikle mezun olmuş, başarılı, azimli, çok zeki bir kızdır Cennet. Üstelik çok da güzeldir. Genelde canlı, enerjik, neşeli görünür.

Berk Atan-Selim Arısoy;Genç yaşta iş alanında önemli başarılara imza atmış yakışıklı bir adamdır. Çalışkan karizmatik, duygusal, güvenilir, dürüst ve ahlaklı biridir. Sakin bir yapısı vardır. Giyim kuşamına özen gösterir.

Cennetin Gözyaşları 18. Bölümde Neler Olacak?

Cennetin Gözyaşları 17.Bölüm Özeti

"Bütün sevdiklerini alacağım senden!"

Selim, Melisa'nın oyununun içinde çırpınıyordur. Bu defa durum tahmininden de kötüye gider. Orhan'ın hain planları Selim'i yeni bir tuzağın içine sürüklemiştir. Dönüş yoktur artık Selim için. Cennet, Selim'i kaybediyor olmanın verdiği acıya alışmaya çalışıyordur. Artık yanında ona destek olan bir babası vardır… Kaya'nın ortaya çıkışı yetmezmiş gibi bir de Cennet'i bulmuştur.

Arzu için kabus henüz başlıyordur. Buna hemen bir dur demesi, bu belayı başından savması gerekiyordur. Başladığı işi bitirmeye kararlı olan Arzu, Kaya ile yüzleşir. Ancak Kaya'dan kurtulmak hiç de kolay değildir. Kaya oyununa başlamıştır. Arzu'nun hayatına daha çok girmeye karar verir. Arzu'yu büyük bir sürpriz bekliyordur…

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan, 19.Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Cennetin Gözyaşları Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Cennetin Gözyaşları dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.