Cennetin Gözyaşları 24. Bölüm Fragmanı İzle 18 Mart

Cennetin Gözyaşları 24. Bölüm Fragmanı İzle 18 Mart

Cennetin Gözyaşları 24. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan 24.Bölümünde neler olacak? Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölüm pazar Akşamı Atv ekranlarında sizlerle olacak. İyi seyirler..

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan 24.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Cennetin Gözyaşları, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Cennetin Gözyaşları dizisi 24.Bölüm yeni fragman izle…

Cennetin Gözyaşları fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Cennetin Gözyaşları dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrolde Esra Ronabar, Almila Ada ve Berk Atan'ın rol aldığı cennetin gözyaşları dizisi oyuncuları izleyicide oldukça ilgi uyandırdı. Esra Ronabar dizi de karşımıza Arzu Soyer, Almila Ada Cennet Yılmaz ve Berk Aktay Selim Arısoy karakteriyle çıkıyor.

ATV dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan cennetin gözyaşları dizisi pazar akşamları saat 20:00 de.

Cennetin Gözyaşları Konusu açısından hayli ilginç bir dizi. "Hiç kimse kaderinden kaçamaz" sloganıyla ekranlara giriş yaptı.

cennetin-gozyaslari-24-bolum-fragmani

Annesi tarafından bebekken terk edilmiş Cennet (Almila Ada), babaannesi Mukaddes'le (Güler Ökten) beraber yoksul mahallede yaşamaktadır.

Mimarlık fakültesinden birincilikle mezun olacağı gün, yakışıklı ve başarılı patronu Selim'le (Berk Atan) yolları kesişir. SR Mimarlığın ortaklarından Soyer ailesinin biricik kızı Melisa (Zehra Yılmaz), Cennet'in fakülteden arkadaşıdır. Ve Selim'le çocukluktan beri arkadaştır. Ancak Melisa için Selim arkadaştan ötedir. Cennet, mezuniyet töreninde Selim'i Melisa'nın yanında görünce şok olur.

Melisa'nın başarılı iş kadını olan annesi Arzu (Esra Ronabar), Cennet'e şirketlerinde iş teklif eder. Selim, ilk görüşte etkilendiği Cennet'in şirketlerinde işe başlayacak olmasından son derece memnundur. Ancak Arzu, kendi elleriyle hayatına soktuğu Cennet'le beraber, sırlarla dolu geçmişinin de geldiğinden habersizdir.

Bazı bağlar hiç kopmaz. Anne ile çocuk gibi, gerçek aşklar gibi, samimi dostluklar gibi. Cennet'in Gözyaşları bu hiç kopmayan bağların samimi hikayesi. Hiç kopmayıp ancak kördüğüm haline gelen bağların...

Başrolde Esra Ronabar, Almila Ada ve Berk Atan'ın rol aldığı cennetin gözyaşları dizisi oyuncuları nı kısaca tanıyalım.

Cennetin Gözyaşları 23. Bölümde Neler Olacak?

"Arzu intihar etmiş!"

Arzu ve Kaya ölüme atlamışlardır. Cennet babasına yaptığı haksızlığın vicdan azabıyla ona ulaşmaya çalışır ama Kaya ortalarda yoktur. Melisa ise evden kovduğu annesinin şu an nerede, ne halde olduğunu umursamıyordur bile. Onun tek hedefi vardır, Cennet ile arasını düzeltmek ve kendisini affettirmek.

Selim ise babasının işlediğini düşündüğü Rıza Bey cinayetini kimseye söyleyememenin vicdan azabını yaşıyordur. Bu şekilde susuyor olmak ona göre değildir. Tüm bu baskılarla uğraşırken bir de babasına olan öfkesi git gide büyüyordur. Suçlayacak birini arıyor ve bunun için de Kaya en doğru kapıdır. Babası konuşmaya başladığı anda ilk soracağı soru da budur. Ne var ki Cengiz konuşmaya başlamıştır ama Nilgün bunu herkesten gizler. Amacı Selim'i Soyerlerin öfkesinden korumaktır.

Herkes acı, tatlı, pişmanlık ve sır dolu hayatlarına kaldıkları yerden devam ederken diğer tarafta kabus dolu bir hayat başlamıştır. Arzu ve Kaya ölmemiş, Arzu, Kaya'nın tutsağı olmuştur. Arzu'nun bıraktığı mektup Sema tarafından bulunduğunda öldüğüne inanılmıştır. Melisa'nın asla geçmeyeceğini sandığı öfkesi annesinin ölüm haberiyle bir anda son bulup, tarifsiz bir acıya dönüşeceğini hesap edememiştir… Herkes Arzu'nun öldüğünü düşündüğü sırada Arzu çıkıp gelir. Geldiğinde her şeyin son bulduğuna emindir. Çünkü iki kişilik çıktıkları ölüm yolculuğu Kaya için Arzu'nun elleriyle son bulmuştur!

Cennetin Gözyaşları 22.Bölüm Özeti

"Senden nefret ediyorum!"

Melisa, Cennet ile kardeş olduklarını öğrenmiştir. Annesi Arzu ile yüzleşir ama hiçbir açıklama Melisa için yeterli değildir. O, Cennet'e yaptığı kötülüklerin vicdan azabını çekiyordur. Şimdi tek bir hedefi vardır o da; ne yapıp edip Cennet'e kendisini affettirmek.

Arzu hayatta en değer verdiği, tek varlığı kızı Melisa'nın kendisine sırtını dönmesi, asla affetmeyeceği gerçeğiyle yüzleşir. Selim ise hala babasını vuran kişinin Kaya olduğunu düşünüyordur. Bunu ortaya çıkarmaya kararlıdır. Başta Cennet ile bu konuda fikir ayrılığına düşse de sonunda Cennet'i de buna ikna eder. Cennet'in Kaya'ya olan kızgınlığı yerini büyük bir öfkeye, suçlamaya çevirir.

Dönüşü olmayan sözler sarf eder. Kaya için artık Cennet'in etrafında olmanın bir anlamı yoktur. Bir süre uzaklaşmaya karar verir. Melisa Cennet'e kendisini affettirme derdindeyken Selim, Arzu ve Kaya kızları tarafından reddedilmişlerdir. Ama bu Arzu için kabul edilmesi mümkün olmayan derin bir acıdır. Bu saatten sonra kaybedeceği hiçbir şey yoktur artık Arzu'nun ve tüm bunların sorumlusu olan Kaya ile hesabını görecektir. Arzu kendisini feda ederken yalnız gitmeyecektir. Sonu ölüm de olsa bu iki kişilik bir ölüm biletidir…

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan, 24.Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Cennetin Gözyaşları Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Cennetin Gözyaşları dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.