Dolunay Dizisi Oyuncuları

Dolunay Dizisi Oyuncuları

Star Tv yayınlanan Dolunay Dizisi Oyuncuları arasınada daha önce Kiraz Mevsimi dizisinden tanıdığımız Özge Gürel ile İnadına Aşk dizisinden hatırlayacağınız Can Yaman bulunuyor.

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel' ın rol aldığı dolunay dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da dolunay dizisi oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Can Yaman, Ferit karakteriyle Özge Gürel ise Nazlı karakteriyle karşımızda. Can Yaman'ı daha önce İnadına Aşk dizisinden hatırlayacaksınızdır. Özge Gürel ise Kiraz Mevsimi Dizisinde Öykü olarak tanımıştık.

Ferit Aslan (Can Yaman), işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Gastronomi bölümü yüksek lisans öğrencisi Nazlı (Özge Gürel) ise arkadaşı ve kardeşiyle yaşadığı evi çekip çevirebilmek için acilen iş aramakta ama dediğim dedik tavırları yüzünden bulduğu işlerde tutunamamaktadır.

Star Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Dolunay dizisi salı akşamları saat 20:00 de.

Dolunay dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Dolunay dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Dolunay dizisi konusu ; Ferit Aslan (Can Yaman), işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapacak bir aşçı çalışır. Ama Ferit’in titizliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden hiçbiri uzun süre çalışamaz. Gastronomi bölümü yüksek lisans öğrencisi Nazlı (Özge Gürel) ise arkadaşı ve kardeşiyle yaşadığı evi çekip çevirebilmek için acilen iş aramakta ama dediğim dedik tavırları yüzünden bulduğu işlerde tutunamamaktadır. Birbirine zıt bu iki insanın yolu Ferit’in mutfağında kesişir. 

Didişmeyle başlayan iş ilişkisi Nazlı’nın yemek konusundaki yeteneği sayesinde uzun soluklu olacak gibi gözükürken, dolunaylı bir gecede Nazlı ve Ferit kendilerini aşkın kollarında bulur. Ancak aşk; milyon liralık projelerden de mutfakta yemek yapmaktan da çok daha çetrefilli bir meseledir. 

Yaşanan yanlış anlamalar bir gece yarısı; dolunayın altında, kendilerini içinden çıkamayacakları karışık bir durumun içinde bulmalarına neden olur!

Dolunay Dizisi Oyuncuları | Can Yaman | Özge Gürel

dolunay-oyunculari.jpg

Özge Gürel (Nazlı);

5 Şubat 1987 yılında İstanbul’da doğmuş olan güzel oyuncu şuan 29 yaşındadır. Güzel oyuncuyu yine Fox ekranlarında yayınlanmış ve geçtiğimiz sezon final yapmış Kiraz Mevsimi dizisindeki Öykü karakteri ile birçok izleyici tanıyor. Daha önce bir çok yapımda rol almıştır. İlk olarak 2010 yılında Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteri ile oyunculuğa adım atmıştır. Sonrasında ise Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl (Rana Hatun), Medcezir (Ada) ve Yıldızlar Şahidim (Haziran) dizilerinde rol almıştır.

Can Yaman (Ferit);
8 Kasım 1989 İstanbul doğumlu Türk oyuncu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Avukatlık yaptığı dönemde arkadaşlarının yoğun ilgisi ile oyuncu olmaya karar vermiştir. 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile kariyerine başlangıç yapan genç oyuncu ardından rol aldığı İnadına Aşk dizisi ile ekranlara kendini beğendirdi. Yakışıklı oyuncu son olarak ise Hangimiz Sevmedik dizisinde Tarık karakterine hayat vermiştir.

Necip Memili (Hakan);

27 Mayıs 1980 Adana doğumlu oyuncu Çukurova Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Hanımın Çiftliği dizisi ile ekranlarda tanınan başarılı oyuncu akabinde rol aldığı Dila Hanım dizisiyle şöhret kazandı. Daha sonra ise sırası ile Ulan İstanbul, Bedel, Kehribar ve Muhteşem Yüzyıl Kösem kadrosunda yer almıştır.

Alara Bozbey (Nilüfer);

7 Aralık 1986 Litfanya doğumlu oyuncu daha önceden Yabancı Damat, Adanalı, Arka Sokaklar, Benim İçin Üzülme ve Bedel gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır. Annesi bir Türkle evlendikten sonra annesiyle birlikte Türkiye’ye yerleşmiş ve oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Türkü Turan (Alya);

1 Şubat 1985 Muğla Bodrum doğumlu oyuncu eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji bölümünde almıştır. 2007 senesinde Annem dizisi ile oyunculuğa başlamış, ardından rol aldığı Öle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile ekranlarda tanınmıştır. Daha sonra ise Şubat, Tatar Ramazan, Maral ve Acı Aşk gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Balamir Emren (Engin);

22 Ekim 1985 İstanbul doğumlu oyuncu daha önceden Duvar, Akasya Durağı, Böyle Bitmesin, Aşkın Bedeli ve Küçük Kıyamet isimli dizilerin kadrosunda yer almıştır. Aşkın Bedeli dizisinde gösterdiği performansla beğeni toplayan deneyimli oyuncu en son Küçük Kıyamet dizisinde rol almıştır.

Hakan Kurtaş (Deniz);

1 Ocak 1988 İzmir doğumlu Türk oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Ezel dizisi ile oyunculuğa başladıktan sonra şöhret basamaklarını hızla tırmandı. Sırasıyla AŞK, Filinta, Analar ve Anneler son olarak ise Seddülbahir 32 Saat dizisinde yer aldı.

Ali Mert Yavuzcan (Demir);

4 Nisan 1979 Almanya doğumlu oyuncu daha önceden Yedi Numara, Mühürlü Güller, Emret Komutanım, Unutulmaz, Aşkın Bedeli ve Ne Münasebet gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır. Unutulmaz dizisiyle çıkış yakalayan başarılı oyuncu ardından rol aldığı Aşkın Bedeli dizisindeki performansı ile ekranlarda çok beğenildi.

İlayda Akdoğan (Asuman);

21 Temmuz 1998 İstanbul doğumlu genç oyuncu 2004 yılında En İyi Arkadaşım dizisi ile oyunculuğa başlamıştır. Son olarak Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde rol alan genç oyuncu daha önceden Bez Bebek, Sevgili Dünürüm ve Oyunbozan gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Berk Yaygın (Tarık);

4 Mayıs 1983 İstanbul doğumlu oyuncu daha önceden Eve Düşen Yıldırım, Güllerin Savaşı ve Seviyor Sevmiyor dizisinde rol almıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra başladığı oyunculuk kariyerinin henüz başındadır.

Öznur Serçeler (Fatoş);

1 Ocak 1987 Kayseri doğumlu güzel oyuncu daha önceden Hayat Devam Ediyor, Aşkın Kanunu, Evli ve Öfkeli, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Yeşim Gül (Leman);

27 Mayıs 1966 Ankara doğumlu oyuncu eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde almıştır. Son olarak Cesur Yürek dizisinde izlediğimiz oyuncu daha önceden Ömre Bedel, Dila Hanım, Alın Yazım, Çırağan Baskını ve Aşk Yalanı Sever gibi dizilerde rol almıştır.

Özlem Türay (İkbal);

11 Eylül 1981 İzmir doğumlu Türk oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Lise Devriyesi dizisinde rol alan güzel oyuncu daha önceden 20 Dakika, Küçük Ağa ve Hayat Şarkısı isimli dizilerin kadrosunda yer almıştır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.