
Dursunbey Karagöz Köyü
Karagöz Köyü haberleri, Dursunbey Karagöz köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karagöz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Karagöz köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.
Dursunbey Karagöz Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karagöz Köyü son dakika gelişmeleri, Karagöz Köyü ne özgü yemekler, Dursunbey Karagöz Köyü nün tarihi, Karagöz Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karagöz Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.
Karagöz Köyü, Balıkesir ilinin Dursunbey ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karagöz Köyü Resimleri ve Karagöz Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.
Dursunbey Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Dursunbey Balıkesir Arası Kaç Km? Dursunbey Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Dursunbey Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.
İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Dursunbey Karagöz Köyü Köyünde doğan biri var mı? Dursunbey Doğumlu Ünlüler Kimler?
Dursunbey içesine bağlı bir mahalledir.
Balıkesir il merkezine 110 km, Dursunbey ilçesine 33 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol TOPRAK YOL OLUP elektrik ve sabit telefon vardır.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Tüm köy halkına selam sağlık ve mutluluklar dilerim karagöz allah İznile yakında ev yapmayı düşünüyorum karagöz benimde köyüm olacak herkese sagılar
Yanıtla (0) (0)Ben AZİME CEVAHİR.Balıkesirin Kepsut karagöz köyünde 21.08.1988 yılında dünyaya geldim.Çocukluğum mükemmel geçmemiş olabilir ama verimli topraklardan bir tanesidir.Bir geline kına yakılırken türkü vardı"hem annemi,hem babamı,ben köyümü özledim" ve "beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar,yıkasınlar" Hala o şarkıları dilimden düşümüyorum.Yani Doğduğum yeri özledim.Ama eski insanların düşüncelerini,sevgi ve saygılarını çok özledim.
Yanıtla (0) (0)