Dursunbey Kireç Köyü

Dursunbey Kireç Köyü

Kireç Köyü haberleri, Dursunbey Kireç köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kireç köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Kireç köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Dursunbey Kireç Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kireç Köyü son dakika gelişmeleri, Kireç Köyü ne özgü yemekler, Dursunbey Kireç Köyü nün tarihi, Kireç Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kireç Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kireç Köyü, Balıkesir ilinin Dursunbey ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kireç Köyü Resimleri ve Kireç Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Dursunbey Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Dursunbey Balıkesir Arası Kaç Km? Dursunbey Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Dursunbey Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Dursunbey Kireç Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Dursunbey Doğumlu Ünlüler Kimler?

Dursunbey içesine bağlı bir mahalledir.Küçük bir köy olmasına karşın eğitim seviyesi oldukça yüksek bir mahalledir.Balıkesir il merkezine 52, Dursunbey ilçe merkezine 24 km uzaklıktadır.
Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır; ama kullanılmamaktadır, bunun yanı sıra taşımalı eğitimden de yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır. Mahallede Türkcell ve Vodafone çeker. Mahalleye demiryolu ile de ulaşım mümkündür. Öğlen saat 12:40'ta (İzmir istikametine giden) saat 13:00'te (Ankara istikametine giden) Ege Ekspresi köy durağına gelir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.