Dursunbey Şenköy Köyü

Dursunbey Şenköy Köyü

Şenköy Köyü haberleri, Dursunbey Şenköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Şenköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Şenköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Dursunbey Şenköy Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şenköy Köyü son dakika gelişmeleri, Şenköy Köyü ne özgü yemekler, Dursunbey Şenköy Köyü nün tarihi, Şenköy Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şenköy Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şenköy Köyü, Balıkesir ilinin Dursunbey ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şenköy Köyü Resimleri ve Şenköy Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Dursunbey Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Dursunbey Balıkesir Arası Kaç Km? Dursunbey Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Dursunbey Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Dursunbey Şenköy Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Dursunbey Doğumlu Ünlüler Kimler?

Dursunbey içesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin adının hakkında bilgi yoktur.Eski adı Sinekler'dir.Türklerin "SiNEKLİ" oymağından olmaları muhtemeldir.Araştırmalar sonucunda mahallenin eski bir köy olduğu ve yörük mahallesi olduğu bilgisine varılmıştır.
Balıkesir il merkezine 122 km, Dursunbey ilçesine 45 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir.
Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.halı dokumada mahallenin%70 bilmektedir.Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol çamurlu olup mahallede çalışma yapılmamaktadır.elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.