Ekinözü Ataköy Köyü

Ekinözü Ataköy Köyü

Ataköy Köyü haberleri, Ekinözü Ataköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Ataköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kahramanmaraş Köyleri Arasında yer alan Ataköy Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Ekinözü Ataköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ataköy köyü son dakika gelişmeleri, Ataköy köyüne özgü yemekler, Ekinözü Ataköy köyünün tarihi, Ataköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ataköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ataköy , Kahramanmaraş ilinin Ekinözü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ataköy  Köyü Resimleri ve Ataköy  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ekinözü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ekinözü Kahramanmaraş Arası Kaç Km? Ekinözü Hava Durumu? Kahramanmaraş Köyleri ve Ekinözü Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kahramanmaraşlı iseniz Kahramanmaraş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kahramanmaraşlı Ünlüler arasında Çıldır Ataköy  Köyünde doğan biri var mı? Ekinözü Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ataköy , Kahramanmaraş ilinin Ekinözü ilçesine bağlı bir mahalledir.

Kahramanmaraş iline 193, Ekinözü ilçesine 28 Km. uzaklıktadır. Ulaşım; Elbistan ve Ekinözü ilçelerinden köy dolmuşları ile sağlanmaktadır. Köyün iklimi, Doğu Anadolu iklimi etki alanı içerisindedir. Ekonomi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ve [[Türkiye'de eğitim|taşımalı eğitim]]den yararlanılmaktadır. İçme suyu şebekesi vardır fakat kanalizasyon ve alt yapısı yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olmayıp mahalle yolları bozuktur. Köyde elektrik, sabit ve cep telefon şebekesi vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.