Elbistan Armutalan Köyü

Elbistan Armutalan Köyü

Armutalan haberleri, Elbistan Armutalan köyü güncel son dakika gelişmeleri, Armutalan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kahramanmaraş Köyleri Arasında yer alan Armutalan Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Elbistan Armutalan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Armutalan köyü son dakika gelişmeleri, Armutalan köyüne özgü yemekler, Elbistan Armutalan köyünün tarihi, Armutalan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Armutalan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Armutalan , Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Armutalan Köyü Resimleri ve Armutalan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Elbistan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Elbistan Kahramanmaraş Arası Kaç Km? Elbistan Hava Durumu? Kahramanmaraş Köyleri ve Elbistan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kahramanmaraşlı iseniz Kahramanmaraş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kahramanmaraşlı Ünlüler arasında Çıldır Armutalan Köyünde doğan biri var mı? Elbistan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Armutalan , Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesine bağlı bir mahalledir. 

Tarihi çok eski yıllara dayanır.Kahramanmaraş iline 220, Afşin ilçesine 40 Km. uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektriksabit telefonyoktur ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.