Elbistan Günaltı Köyü

Elbistan Günaltı Köyü

Günaltı haberleri, Elbistan Günaltı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Günaltı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kahramanmaraş Köyleri Arasında yer alan Günaltı Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Elbistan Günaltı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Günaltı köyü son dakika gelişmeleri, Günaltı köyüne özgü yemekler, Elbistan Günaltı köyünün tarihi, Günaltı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Günaltı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Günaltı , Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Günaltı Köyü Resimleri ve Günaltı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Elbistan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Elbistan Kahramanmaraş Arası Kaç Km? Elbistan Hava Durumu? Kahramanmaraş Köyleri ve Elbistan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kahramanmaraşlı iseniz Kahramanmaraş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kahramanmaraşlı Ünlüler arasında Çıldır Günaltı Köyünde doğan biri var mı? Elbistan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Günaltı , Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesine bağlı bir mahalledir. Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
1
1
0
1
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.