Erenler Kayalarreşitbey Köyü

Erenler Kayalarreşitbey Köyü

Kayalarreşitbey Köyü haberleri, Erenler Kayalarreşitbey güncel son dakika gelişmeleri, Kayalarreşitbey ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Kayalarreşitbey köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Erenler Kayalarreşitbey köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kayalarreşitbey köyü son dakika gelişmeleri, Kayalarreşitbey köyüne özgü yemekler, Erenler Kayalarreşitbey köyünün tarihi, Kayalarreşitbey köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kayalarreşitbey köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kayalarreşitbey, Sakarya ilinin Erenler ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kayalarreşitbey köyü resimleri ve Kayalarreşitbey köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Erenler Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Erenler Sakarya Arası Kaç Km? Erenler Hava Durumu? Erenler Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Erenler Kayalarreşitbey Köyünde doğan biri var mı? Erenler Doğumlu Ünlüler Kimler?

KAYALARREŞİTBEY KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Kayalarreşitbey , Mahallede, ilköğretim okulu vardır . taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.