Eve Dönüş 14.Bölüm Fragmanı

Eve Dönüş dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünü çarşamba akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz...

Eve Dönüş dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Eve Dönüş, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Eve Dönüş dizisi 14. Bölüm yeni fragman izle…

Eve Dönüş dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünü çarşamba akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz...

Eve Dönüş dizisinin yeni bölümü olan, 14. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Eve Dönüş Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Eve Dönüş dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Atv’de... 

Eve Dönüş 13.Bölüm Özeti; Yusuf tam Yılmaz'a ulaşıp büyük sırrı öğrenmek üzereyken, Oflaz Yılmaz'ı vurup, olaya intihar süsü verir. Ama Yılmaz ölmez, yoğun bakıma alınır.

Yusuf, Yılmaz'ın komadan çıkmasını beklerken Leyla'nın Pınar olduğunu öğrenen Oflaz bu fırsatı kaçırmaz, Leyla'ya şantaj yapar. Hastanelik olan Sevda kurtulur. Ama bebek de kurtulmuştur. Hacer bunu Yusuf'tan saklamaya çalışsa da, sonunda Yusuf, Sevda'nın Cengizhan'dan hamile olduğunu öğrenir!

Leyla'nın Canan'ı kaçırma planı, kaçık bir doktor yüzünden çığırından çıkar. Doktorun ağır eziyetlerine maruz kalan Canan, beklenmedik bir şekilde oradan kurtulmayı başarır. Bu yaptıklarını Leyla'ya ödetmeye kararlıdır. O da Elif'i kaçırır! 

 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar