Eve Dönüş 19.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE

Eve Dönüş 19.Bölüm Fragmanı-İZLE, Eve Dönüş dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünü çarşamba akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz...

Eve Dönüş dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Eve Dönüş, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Eve Dönüş dizisi 19. Bölüm yeni fragman izle…

Eve Dönüş dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünü çarşamba akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz...

Eve Dönüş dizisinin yeni bölümü olan, 19. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Eve Dönüş Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Eve Dönüş dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Atv’de...

EVE DÖNÜŞ 18. BÖLÜM İZLE

Leyla (Pınar), kardeşi olduğunu öğrendiği Aras'ın, Vedat'ı öldürmesi üzerine şok üstüne şok yaşar.

Leyla'nın Aras'ı korumasına anlam veremeyen Yusuf, Leyla ile kavga eder. Ardı ardına yaşanan kötü olaylar Leyla'nın aklını başına getirir.

Leyla'nın, Elif'i Canan'ın eline bırakmaya niyeti yoktur. Kızına kavuşmak için velayet davası açar. Avukat, Leyla'nın evli olmasının mahkemede avantaj olabileceğini söyleyince, Leyla Yusuf'a evlenme teklifi eder.

Kürşat, Canan'ın verdiği ilaçların etkisiyle kendini kaybeder, kızının hayatını tehlikeye atar, daha sonra Meryem'e saldırır. Kürşat'ın alkol problemi ve Canan'ın Aras'la basının diline düşmesi, dava için Leyla'nın elini güçlendirir.

Sonuçta her şey Elif'in kimi seçeceğine bağlıdır. Leyla, Elif'in kendisini seçeceğinden emindir. Elif'in aklını çelmek için cici anne numarasının yetmeyeceğini anlayan Canan ise korkunç eziyetlerine geri döner!

EVE DÖNÜŞ 17.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER?

Leyla, Aras'ın kendi kardeşi olduğunu öğrenince büyük bir bunalım yaşar. Vedat'ın aslında göründüğü gibi bir olmadığını anlar. Yusuf'a, Pınar olduğunu söyleyemediği için ne acısını, ne de öfkesini doğru düzgün yaşayamaz.

Yusuf ise Leyla'nın sırlarından bıkmıştır. Leyla, Yusuf'un güvenini kazanabilmek için, sırrını yazdığı mektubu Yusuf'a tekrar verir.

İsterse okuyabileceğini söyler. İntikam ateşiyle yanan Oflaz, Canan'ın peşinde gölge olup, hayatını karartmaya niyetlidir. Aras, babasının katilini bulmaya çalışırken, bir gece kendini kaybeder, İpek'le başları belaya girer ve hapse atılır. 

Kürşat aldığı ilaçların etkisiyle Pınar'ın hayaletiyle konuşmaya başlar. Leyla, Pınar hayattayken Elif'in okulunda her sene düzenlediği defile için şirkette yaşanan krizden dolayı nakit para bulamaz. Bunu öğrenen Canan harekete geçer.

Elif'in defileye teyzesiyle değil, kendisiyle çıkmasını sağlamak için elinden geleni yapar.

 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar