Eve Dönüş 20.Bölüm Fragmanı-İZLE

Eve Dönüş 20.Bölüm Fragmanı-İZLE, Eve Dönüş dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünü çarşamba akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz...

Eve Dönüş dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Eve Dönüş, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Eve Dönüş dizisi 20. Bölüm yeni fragman izle…

Eve Dönüş dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünü çarşamba akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz...

Eve Dönüş dizisinin yeni bölümü olan, 20. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Eve Dönüş Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Eve Dönüş dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Atv’de...

EVE DÖNÜŞ 19. BÖLÜM İZLE

Bir anne çocuğundan vazgeçebilir mi? Ya bir adam şerefinden? Peki, bir anda canınızdan çok sevdiğiniz birini kaybederseniz ne yaparsınız?

Ya her şeyinizi kaybederseniz? Yusuf ailesiyle birlikte mazbut bir hayat süren kendi halinde bir balıkçıdır.

Pınar ise İstanbul cemiyetinin zengin ve saygın ailelerinden birinin kızıdır. İkisi de mutlu mesut yaşarlarken, korkunç bir olay yolları asla kesişmeyecek Pınar ve Yusuf'u bir araya getirir. İkisinin de tek bir amacı vardır. Hayatlarını altüst eden insanlardan intikam almak!

EVE DÖNÜŞ 18.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER?

Leyla (Pınar), kardeşi olduğunu öğrendiği Aras'ın, Vedat'ı öldürmesi üzerine şok üstüne şok yaşar.

Leyla'nın Aras'ı korumasına anlam veremeyen Yusuf, Leyla ile kavga eder. Ardı ardına yaşanan kötü olaylar Leyla'nın aklını başına getirir.

Leyla'nın, Elif'i Canan'ın eline bırakmaya niyeti yoktur. Kızına kavuşmak için velayet davası açar. Avukat, Leyla'nın evli olmasının mahkemede avantaj olabileceğini söyleyince, Leyla Yusuf'a evlenme teklifi eder.

Kürşat, Canan'ın verdiği ilaçların etkisiyle kendini kaybeder, kızının hayatını tehlikeye atar, daha sonra Meryem'e saldırır. Kürşat'ın alkol problemi ve Canan'ın Aras'la basının diline düşmesi, dava için Leyla'nın elini güçlendirir.

Sonuçta her şey Elif'in kimi seçeceğine bağlıdır. Leyla, Elif'in kendisini seçeceğinden emindir. Elif'in aklını çelmek için cici anne numarasının yetmeyeceğini anlayan Canan ise korkunç eziyetlerine geri döner!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar