Geyve Akkaya Köyü

Geyve Akkaya Köyü

Geyve Akkaya Köyü haberleri, Geyve Akkaya köyü güncel son dakika gelişmeleri, Geyve Akkaya köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Geyve Akkaya köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Geyve Akkaya köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akkaya köyü son dakika gelişmeleri, Akkaya köyüne özgü yemekler, Geyve Akkaya köyünün tarihi, Akkaya köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akkaya köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akkaya , Sakarya ilinin Geyve ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akkaya köyü resimleri ve Akkaya köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Geyve Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Geyve Sakarya Arası Kaç Km? Geyve Hava Durumu? Geyve Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Geyve Akkaya Köyünde doğan biri var mı? Geyve Doğumlu Ünlüler Kimler?

AKKAYA KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Akkaya , Sakarya ilinin Geyve ilçesine bağlı bir mahalledir

Adını mahallenin tepesinde bulunan ak renkli kayadan almaktadır.Sakarya il merkezine, Geyve ilçesine 6 km. uzaklıktadır.
Mahallede ilköğretim okulu yoktur. Mahallede, içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi de yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.