Geyve Nuruosmaniye Köyü

Geyve Nuruosmaniye Köyü

Geyve Nuruosmaniye Köyü haberleri, Geyve Nuruosmaniye köyü güncel son dakika gelişmeleri, Geyve Nuruosmaniye köyü ile ilgili video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Geyve Nuruosmaniyeköyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde

Geyve Nuruosmaniye köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Nuruosmaniye köyü son dakika gelişmeleri, Nuruosmaniye köyüne özgü yemekler, Geyve Nuruosmaniye köyünün tarihi, Nuruosmaniye köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Nuruosmaniye köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Nuruosmaniye , Sakarya ilinin Geyve ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Nuruosmaniye köyü resimleri ve Nuruosmaniye köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Geyve Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Geyve Sakarya Arası Kaç Km? Geyve Hava Durumu? Geyve Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Geyve nuruosmaniye Köyünde doğan biri var mı? Geyve Doğumlu Ünlüler Kimler?

NURUOSMANİYE KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Nuruosmaniye , Sakarya ilinin Geyve ilçesine bağlı bir mahallerdir.

Nuruosmaniye mahallesinin adı İstanbul Eminönü Semtindeki Nuruosmaniye Camiinden gelmiştir. 1877 Rus harbi döneminde Gürcistan yöresinden gelen halk tarafından kurulmuştur. Köy içinde ve havarisinde mahallenin ismi Bıçkıdere diye de anılmaktadır.

Sakarya il merkezine 20 km, Geyve ilçesine 19 km uzaklıktadır.Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallede, içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi de vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.


 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.