Göç Zamanı 2.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE

Göç Zamanı 2.Bölüm Fragmanı-İZLE, Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü perşembe akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Göç Zamanı , yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv 'de yayınlanan Göç Zamanı  dizisi 2. Bölüm yeni fragman izle…

Göç Zamanı  dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü perşembe akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü olan, 2. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Göç Zamanı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Göç Zamanı dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Star Tv’de...

GÖÇ ZAMANI DİZİSİ 30 OCAK CUMARTESİ STAR TV DE...

Güçlü bir kadın hikayesini konu alan dizide Vahide Perçin, Cennet rolüyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanırken, Yılmaz karakterine ise Talat Bulut can veriyor. Deneyimli oyuncu kadrosu, başarılı senaryosu ve rejisiyle titiz bir çalışmanın ürünü olan dizi, yakında Star ekranlarında yayına girecek.

GÖÇ ZAMANI 1.BÖLÜM İZLE

Çekimleri Mardin'de başlayan, Adana ve İstanbul'da devam eden Göç Zamanı’nda,  zengin doğa ve kent görüntülerini barındıran sahneler,  usta yönetmen Veli Çelik’in yorumuyla ve Makedonyalı görüntü yönetmeni Dimo Popov'un katkılarıyla  ekranlara gelecek.  Son teknoloji ile çekilen dizi, 90’a yakın set çalışanı  ve kimi zaman 6 kameraya kadar çıkan çekim tekniğiyle fark yaratacak bir görsel zenginliğe sahip. 

Dizinin kostümleri ünlü moda tasarımcısı Bahar Korçan tarafından hazırlanırken, mekanlarda kullanılan grafitilere Turbo (Tunç Dindaş) imzasını koyuyor. 

VAHİDE PERÇİN ROLÜ İÇİN DERS ALDI

Deneyimli oyuncu Vahide Perçin, Mardin'de gerçekleşen çekimlere titiz bir çalışma süreciyle hazırlandı.

Göç Zamanı adlı dizide canlandıracağı Cennet karakteri için altı ay halı dokuma dersi alan ünlü oyuncu, çekimler öncesinde dokuma işçiliğinin inceliklerini öğrendi ve çekimler esnasında gerçekten halı dokudu.

Çekimleri Mardin, Adana ve İstanbul'da süren dizide Perçin, törelere ve erkek egemen bir dünyanınbaskılarına yıllarca göğüs germiş, güçlü bir kadını canlandırıyor. Dizi, çocuklarıyla beraber hayata tutunmaya çalışan bir kadının hikayesini konu alıyor.

Uğruna savaşamadığın hiçbir şey senin değildir, adın bile…

Göç zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun;  gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin;  onlara sahip çıkmak için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

 

Mardinli bir Anadolu kadının hikayesini konu alan dizide Vahide Perçin karakteri için yoğun bir hazırlık süreci geçirdi.

Aylar süren hazırlık aşamasında oyuncu yöre aksanını ekrana doğru yansıtabilmek için diyalekt çalıştı. Rol gereği halı dokuması gereken Perçin, 6 ay’a yakın bir süre halı dokuma dersi aldı.

Dövmeli Vahide...

Usta oyuncu, karakterin gerektirdiği fiziksel değişim için de burnuna hızma taktı. Mardinli yöre kadınlarının yaptırdığı kına dövmeler ünlü oyuncunun yüzüne ve ellerine üniversite araştırma görevlileri gözetiminde uygulandı. Yöresel motiflerin yer aldığı kostümleri ise Bahar Korçan dizi için özel olarak tasarladı.

Cennet halılarla acılarını unutacak!

Cennet, maruz kaldığı fiziksel ve ruhsal şiddetten çocuklarının sevgisine tutunarak çıkmayı başaran, Mardinli bir Anadolu kadınıdır. Kahrını kederini kimseyle paylaşamaz. Yüreğindeki her şey dostu bellediği tezgahında dokuduğu halılara desen olup çıkar. Kocasının büyük paralarla İstanbul’a sattığı bu eşsiz halılar, Cennet’in geçmişte kaybettiği ruh eşine uzanan bir yol olacaktır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar