Göç Zamanı 5.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE

Göç Zamanı 5.Bölüm Fragmanı-İZLE, Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü perşembe akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Göç Zamanı , yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv 'de yayınlanan Göç Zamanı  dizisi 5. Bölüm yeni fragman izle…

Göç Zamanı  dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü perşembe akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Göç Zamanı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Göç Zamanı dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Star Tv’de...

fragman-003.jpg

GÖÇ ZAMANI 4.BÖLÜM İZLE

 

Cennet ve Yılmaz’ın geçmişten gelen sırrı ne?

Yılmaz’ın evini terk eden Cennet ve kızları adeta sokakta kalmıştır. Cennet geçici işler yaparak para kazanmaya çalışır. Bu koca şehirde başlarını sokacak bir ev bulmaları hiç kolay değildir. Yılmaz ve Artem onların izini kaybetmiştir, Demir’in sayesinde bulurlar. 

Zümrüt Demir’den uzak durmaya çalışır ama Demir’in ondan vazgeçmeye niyeti yoktur. Cennet, Yemin ve Hanım’ın Bilal’in yanına yerleştiğini duyar. 

Yemin’i Bilal’den korumak için harekete geçer. Ancak Veysel de intikamını almak için Bilal’in karşısına dikilmiştir. Veysel’in silahından çıkan kurşun hedefi şaşar. 

Yemin yaşam ile ölüm arasında gidip gelir. Cennet için bu sırrı daha fazla saklamanın anlamı kalmamıştır, şimdi oğluna gerçekleri bir bir itiraf etme vaktidir. 

Yılmaz ise Cennet’le geçmişten gelen bir sırrı paylaşmaktadır. Cennet Yılmaz’ın gerçek kimliğinden şimdilik habersizdir. 

fragman.jpg

GÖÇ ZAMANI 3.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER İZLE

Cennet kızlarını koruyabilecek mi?

Kısa sürede reyting listelerinde zirveyi zorlayan 'Göç Zamanı'nın dün geceki final sahnesi nefes kesti.

Cennet ve kızları peşlerine takılan yankesicilerden kurtulabilecek mi? 

Göç Zamanı dizisi dün gece heyecanlı sahneleriyle konuşuldu. Cennet (Vahide Perçin), kızı Zümrüt’ü (Cansu Tosun) kurtarmak için canını tehlikeye attı. Zümrüt’ün kocası rolüyle ekrana gelen Cemal ise (Ali Erkazan) hayatını kaybetti.

İşte dün gece ekrana gelen üçüncü bölümün özeti;

Cennet, Zümrüt’ün Yemin’e teslim olduğunu öğrenince deliye döner ve onu kurtarmak için canını tehlikeye atar.

Zümrüt Demir’in yardımlarıyla okul kaydını yaptırırken Cennet de bir halı atölyesinde işe başlar. Ancak adının Yılmaz ile çirkin bir şekilde anılmasını gururuna yediremez ve işi bırakmak zorunda kalır.

Bundan sonra Yılmaz’ın evinde misafir olmaları mümkün değildir. Cennet için bu koca şehirde kızlarını koruyabilmek sandığından çok daha zor olacaktır. Yemin ve Hanım Cemal’in cenazesini kaldırır fakat köylülerin dışlamaları yüzünden memleketlerinden ayrılmak zorunda kalırlar.

Yemin babasının durumundan faydalanıp annesine yanaşan muhtardan intikamını almak için muhtarı ve oğlu Veysel’i polise ihbar eder. İş Bilal’e kadar uzanır. Bilal’i polis baskınından kurtaran Yemin olur ve artık onun sağkoludur.

Yılmaz, karısı Sevgi’ye gelen gizemli telefonların izini bulmuş, adım adım yaklaşmıştır düşmanına. Sevgi ise Yılmaz’ın en büyük düşmanı Bilal’in tuzağına düşmek üzeredir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar