Göksun Çağlayan Köyü

Göksun Çağlayan Köyü

Çağlayan haberleri, Göksun Çağlayan köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çağlayan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kahramanmaraş Köyleri Arasında yer alan Çağlayan Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Göksun Çağlayan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çağlayan köyü son dakika gelişmeleri, Çağlayan köyüne özgü yemekler, Göksun Çağlayan köyünün tarihi, Çağlayan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çağlayan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çağlayan , Kahramanmaraş ilinin Göksun ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çağlayan Köyü Resimleri ve Çağlayan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Göksun Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Göksun Kahramanmaraş Arası Kaç Km? Göksun Hava Durumu? Kahramanmaraş Köyleri ve Göksun Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kahramanmaraşlı iseniz Kahramanmaraş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kahramanmaraşlı Ünlüler arasında Çıldır Çağlayan Köyünde doğan biri var mı? Göksun Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çağlayan , Kahramanmaraş ilinin Göksun ilçesine bağlı bir mahalledir. 

Mahallenin adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. mahallenin adı içerisinden doğan ve küçük bir çağlayanı andıran ve köylünün "göz" dediği kaynaktan almıştır

TÜRKMEN kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır.

Tarihi ve kültürel değerlerini koruyan Türk örf ve adetlerini hâlâ yaşatan şirin bi Anadolu mahallesidir.Köy olmasına rağmen teknolojik gelişmeleri takip edebilen ve insanları da gayet sosyal olan bir yerleşim yeridir.Geleneklerine sahiptirler.Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır.. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.