Göksun Keklikoluk Köyü

Göksun Keklikoluk Köyü

Keklikoluk haberleri, Göksun Keklikoluk köyü güncel son dakika gelişmeleri, Keklikoluk köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kahramanmaraş Köyleri Arasında yer alan Keklikoluk Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Göksun Keklikoluk köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Keklikoluk köyü son dakika gelişmeleri, Keklikoluk köyüne özgü yemekler, Göksun Keklikoluk köyünün tarihi, Keklikoluk köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Keklikoluk köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Keklikoluk , Kahramanmaraş ilinin Göksun ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Keklikoluk Köyü Resimleri ve Keklikoluk köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Göksun Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Göksun Kahramanmaraş Arası Kaç Km? Göksun Hava Durumu? Kahramanmaraş Köyleri ve Göksun Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kahramanmaraşlı iseniz Kahramanmaraş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kahramanmaraşlı Ünlüler arasında Çıldır Keklikoluk Köyünde doğan biri var mı? Göksun Doğumlu Ünlüler Kimler?

Keklikoluk , Kahramanmaraş ilinin Göksun ilçesine bağlı bir mahalledir.

Kahramanmaraş İli'nin Göksun İlçesi'ne bağlı olan Keklikoluk Köyü ilçenin kuzeyinde, Binboğa Dağları'nın batı tarafında yer almakta olup Göksun'a yaklaşık 23 km ve Kahramanmaraş il merkezine de yaklaşık 114 km uzaklıktadır.

Her ne kadar Doğu Akdeniz'de de yer alsa, Keklikoluk'ta karasal iklim egemendir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak taşımalı eğitime devam etmektedir. İçme suyu şebekesi vardır. PTT acentesı veya şubesi yoktur. Sağlık ocağı olmakla birlikte kullanılmamaktadır. Kanalizasyon çalışmaları devam etmektedir. Yol asfalttır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.