Gömeç Çatak Köyü

Gömeç Çatak Köyü

Çatak Köyü haberleri, Gönen Çatak köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çatak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Çatak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gönen Çatak Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çatak Köyü son dakika gelişmeleri, Çatak Köyü ne özgü yemekler, Gönen Çatak Köyü nün tarihi, Çatak Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çatak Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çatak Köyü, Balıkesir ilinin Gönen ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çatak Köyü Resimleri ve Çatak Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gönen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gönen Balıkesir Arası Kaç Km? Gönen Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Gönen Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Gönen Çatak Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Gönen Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gönen içesine bağlı bir mahalledir.2012 yılı verilerine göre mahallede 90 kişi yaşamaktadır. Mahallede taşımalı eğitim yapılmakta ve su şebekesi ve PTT Acentesi bulunmaktadır.Mahallenin il merkezi Balıkesir' e uzaklığı 171, ilçe merkezi Gönen' e uzaklığı 26 km. olup 160 m. rakımdadır.
Köy, il merkezi Balıkesir' in kuzeybatısında, ilçe merkezi Gönen' in güneyindedir. Mahallenin batısında Sebepli, kuzeyinde Üçpınar, doğusunda Kocapınar ve güneybatısında Koyuneri köyleri bulunmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.