Gömeç Dursunlu Köyü

Gömeç Dursunlu Köyü

Dursunlu Köyü haberleri, Gömeç Dursunlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Dursunlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Dursunlu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gömeç Dursunlu Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dursunlu Köyü son dakika gelişmeleri, Dursunlu Köyü ne özgü yemekler, Gömeç Dursunlu Köyü nün tarihi, Dursunlu Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dursunlu Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dursunlu Köyü, Balıkesir ilinin Gömeç ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dursunlu Köyü Resimleri ve Dursunlu Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gömeç Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gömeç Balıkesir Arası Kaç Km? Gömeç Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Gömeç Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Gömeç Dursunlu Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Gömeç Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gömeç içesine bağlı bir mahalledir.Dursunlu'nun Balıkesir il merkezine uzaklığı ise 115 km.dir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.