Gönen Asmalıdere Köyü

Gönen Asmalıdere Köyü

Asmalıdere Köyü haberleri, Gönen Asmalıdere köyü güncel son dakika gelişmeleri, Asmalıdere köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Asmalıdere köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gönen Asmalıdere Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Asmalıdere Köyü son dakika gelişmeleri, Asmalıdere Köyü ne özgü yemekler, Gönen Asmalıdere Köyü nün tarihi, Asmalıdere Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Asmalıdere Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Asmalıdere Köyü, Balıkesir ilinin Gönen ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Asmalıdere Köyü Resimleri ve Asmalıdere Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gönen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gönen Balıkesir Arası Kaç Km? Gönen Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Gönen Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Gönen Asmalıdere Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Gönen Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gönen içesine bağlı bir mahalledir.Eski adı Cavidiye'dir. Gönen'e 20 km'lik asfalt yolla bağlıdır. 1893 muhaciri olan mahalle, ekseriyetle Tırnova, Osman Pazarı, Varna ve Beycuma'dan gelmiştir. Mahallede 6 kahvehane, 5 bakkal ve 2 berber vardır. Hane sayısı 207, nüfusu 797'dir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum