Gönen Bayramiç Köyü

Gönen Bayramiç Köyü

Bayramiç Köyü haberleri, Gönen Bayramiç köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bayramiç köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Bayramiç köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gönen Bayramiç Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bayramiç Köyü son dakika gelişmeleri, Bayramiç Köyü ne özgü yemekler, Gönen Bayramiç Köyü nün tarihi, Bayramiç Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bayramiç Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bayramiç Köyü, Balıkesir ilinin Gönen ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bayramiç Köyü Resimleri ve Bayramiç Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gönen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gönen Balıkesir Arası Kaç Km? Gönen Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Gönen Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Gönen Bayramiç Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Gönen Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gönen içesine bağlı bir mahalledir.1864 yılındaki Çerkes sürgününde Rusya'dan gelen Çerkes göçmenler tarafından kurulmuştur. Halkı Rusya'dan önce Balkanlar oradan da bu köye göç etmiştir. Düzenli nüfus kayıtları 1904'ten itibaren tutulmuştur.[1]
İlçeye 13 km uzaklıktadır. Manyas yolu üzerinde, yol kenarında bir yerleşim alanına sahiptir. Yolu asfalttır. Gönenin kuzeydoğusunda kalmaktadır. Saraçlar, Asmalıdere ve Manyasın Akçaova köyleriyle sınır komşusudur.
2007 yılında mahallede 660 adet büyükbaş hayvan, 600 adet küçükbaş hayvan vardır. Aynı dönemde günde elde edilen süt miktarı 3000 - 3200 kilo arasındadır. 5805 dekar tarım, 6910 dekar orman alanına sahiptir. Mahallenin altyapısı vardır. İki adet mahallesi, kooperatifi, kantini, tarihi bir yel değirmeni, iki adet camisi, iki adet kahvesi, vardır. Kuru tarım alanlarına sahiptir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.