Gönen Buğdaylı Köyü

Gönen Buğdaylı Köyü

Buğdaylı Köyü haberleri, Gönen Buğdaylı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Buğdaylı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Buğdaylı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gönen Buğdaylı Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Buğdaylı Köyü son dakika gelişmeleri, Buğdaylı Köyü ne özgü yemekler, Gönen Buğdaylı Köyü nün tarihi, Buğdaylı Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Buğdaylı Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Buğdaylı Köyü, Balıkesir ilinin Gönen ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Buğdaylı Köyü Resimleri ve Buğdaylı Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gönen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gönen Balıkesir Arası Kaç Km? Gönen Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Gönen Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Gönen Buğdaylı Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Gönen Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gönen içesine bağlı bir mahalledir.Gönen'in iki köy nahiyesinden biri olan Buğdaylı mahallesi, komşu ilçe Bandırma ile sınır komşusudur. İki ayrı organize sanayii bölgesine de ev sahipliği yapmaktadır.
Hane sayısı 220, nüfusu 865'tir. 9131 dekar tarım, 4000 dekar orman alanına sahip bulunmaktadır.Kuru tarım yapılmaktadır. Başlıca tarım ürünleri; buğday, ayçiçeği ve zeytindir. Mahallenin çevresi tavuk çiftlikleriyle kaplıdır.
İlçeye 17 Km uzaklıktadır. Bandırma yolu üzerinde ve ana yol kenarında kalmaktadır. Gönen Organize Sanayi Bölgesi'ne 1 kilometre mesafededir. Taştepe mahallesinden sonra gelmektedir. Paşaçiftlik, Çalıoba, Üzümlü, Killik köyleriyle sınır komşusudur
Bir adet camisi, 4 adet kahvehanesi, 1 adet internet salonu bulunmaktadır. Kooperatifi, Jandarma Komutanlığı, sağlık ocağı, marketi, ekmek fırını, lastik tamircisi, pide salonu ve çiğköfteci vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.