Gönen Büyüksoğuklar Köyü

Gönen Büyüksoğuklar Köyü

Büyüksoğuklar Köyü haberleri, Gönen Büyüksoğuklar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Büyüksoğuklar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Büyüksoğuklar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gönen Büyüksoğuklar Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Büyüksoğuklar Köyü son dakika gelişmeleri, Büyüksoğuklar Köyü ne özgü yemekler, Gönen Büyüksoğuklar Köyü nün tarihi, Büyüksoğuklar Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Büyüksoğuklar Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Büyüksoğuklar Köyü, Balıkesir ilinin Gönen ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Büyüksoğuklar Köyü Resimleri ve Büyüksoğuklar Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gönen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gönen Balıkesir Arası Kaç Km? Gönen Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Gönen Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Gönen Büyüksoğuklar Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Gönen Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gönen içesine bağlı bir mahalledir.İlçeye 27 km uzaklıktadır. Bandırmaya 26 km Bandırma ve Manyas yolları üzerinden de gidilebilmektedir. Bandırma yolu üzerinden Buğdaylı mahallesinden sonra gelir. Buğdaylı, Killik, Küçüksoğuklar ve Üzümlü köyleriyle sınır komşusudur. Bandırma - Gönen asfaltına 5 km uzaklıkta olmasına rağmen yolu, yılın büyük bölümünde bozuktur.
Yüzölçümü 27 km2, hane sayısı 82[3], 2012 yılı nüfusu 290' dır.[2] Mahallenin altyapısı vardır. Bir adet camisi ve 3 adet kahvehanesi, kooperatifi, marketi, düğün salonu vardır. Kuru ve sulanabilen tarım alanlarına sahiptir. Arazileri verimlidir.
Büyükbaş hayvan sayısı 643 olup son zamanlarda bu sayı artış göstermekte, küçükbaş hayvan sayısı ise 400 civarındadır. Günlük dökülen süt miktarı 3200 – 3500 litre arasındadır. 1312 dekar tarım, 263 dekar orman alanına sahip bulunmaktadır. Hayvan sağlığı hizmetleri İlçe Tarım Müdürlüğü Veteriner Hekimleri ve Özel Veteriner Hekimler tarafından gerçekleştirilmektedir. Zirai mücadele ise vatandaş tarafından gerçekleştirilmektedir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.